Rolo garažna vrata

Rolo garažna vrata izdelujemo izključno iz materiala priznanih evropskih dobaviteljev. Montaža rolo dvižnih garažnih vrat se lahko izvede na notranji strani odprtine, v odprtino ali na zunanji strani odprtine. 

Prednosti

  • Izključno veleprodaja rolo garažnih vrat,
  • Rolo garažna vrata opremimo z podatki vašega podjetja, 
  • Prodaja rolo vrat pod vašo blagovno znamko,
  • Več kot 20-letne izkušnje v proizvodnji vrat,
  •  Proizvodnji material od preverjenih evropskih dobaviteljev,
  • Kratki dobavni rok.

Splošno o rolo vratih

Rolo garažna vrata so sestavljena iz ekstrudiranih alu vodil, alu lamel z izolacijskim polnilom, kovinskim navojnim vretenom, ter alu ohišjem zgornji omarice.

Karakteristike


Lamele rolo vrat

Dvostenske ALU lamele višine 77mm so polnjene z poliuretansko peno debeline 19mm. Lamele so lahko v 6-ih standardnih barvnih odtenkih ali pa se izdelajo iz katerega drugega barvnega odtenka po naši barvni lestvici.  V rolo garažna vrata se lahko vgradijo tudi svetlobne lamele z okenci, ali z mrežo za prezračevanje.

Vodila rolo vrat

Vodila rolo vrat različnih širin so tako kot lamele dobavljive v več različnih barvnih odtenkih. Vodila so opremljena z gumijastim ter ščetkastimi tesnili.ž

Omarica rolo vrat 

Zgornja omarica, dobavljiva v 2-eh različnih dimenzijah (odvisno od višine vrat) za zaščito navojnega koluta lamel je možna v enakih barvnih odtenkih kot vodila.

Motorni pogon in elektronika

Za navijanje lamel skrbi cevni 220V motorni pogon. Rolo garažna vrata se upravlja preko daljinskega oddajnika ali pa s tipko na kontrolni omarici z notranje strani. V primeru izpada električne energije se vrata lahko odpre s pomočjo vrtilne ročice.

Zaupajte nam vaše želje

Želite za vaše stranke kvalitetna rolo vrata.

Vrata izdelamo po vaših željah ter.

Varnost

Za varno delovanje rolo garažnih vrat skrbi fotocelica ali kontaktna spodnja letev oz. kombinicija obeh.

Vzdrževanje

 Rolo garažna vrata so nezahtevna za vzdrževanje, saj potrebujejo samo priporočljive letne preventivne preglede.